یوزباشی گفت: دانشگاه جامع علمیکاربردی به عنوان مرجع و متولی آموزشهای شغلمحور و تأثیرگذار در توسعه اشتغال کشور، رسالت تربیت و توانمندسازی نیروهای انسانی متخصص و ماهر مورد نیاز بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را بر عهده دارد.
او می گوید: لازمه توسعه صنعت و افزایش اشتغال، توجه به مسئله آموزش این مهارت بر حسب نیازسنجی است.
سرپرست دانشگاه علمیکاربردی استان زنجان گفت: با نیازسنجی استان و طبق آمار آموزشوپرورش و سازمان صمت، متوجه شدیم چه رشتههایی مورد انتظار دانشجویان و نیاز جامعه است.
یوزباشی گفت: میتوان با آیندهنگری و شناسایی نیازهای بازار کار، بخش زیادی از مشکلات اشتغال را برطرف کرد که خوشبختانه دانشگاه جامع علمیکاربردی در تعامل با کارخانجات، اصناف و شرکتهای تولیدی، زمینهساز آموزش مهارتی برای دانشجویان و تامین اشتغال آینده آن ها است.
سرپرست دانشگاه جامع علمیکاربردی می گوید: دانشگاه جامع علمیکاربردی نیازسنجی در حوزهها و رشتههای مختلف را با کمک صاحبنظران و متخصصان مربوطه انجام میدهد تا مشخص شود برای انجام کارهای تخصصی در حوزههای مختلف چه مهارتهایی باید آموزش داده شود تا کارآمد باشد.
او گفت: دانشگاه جامع علمیکاربردی این قابلیت را دارد که پذیرش رشتهها بر اساس نیاز و آینده شغلی داشته باشد و حذف رشتههای منسوخ به راحتی در دانشگاه امکانپذیر بوده و جذب مدرسین خبره و متخصص در حوزه مهارتی که سابقه بیش از یک دهه تدریس و سابقه کار دارد را با هر مدرکی قابل پذیرش است.
به گفته یوزباشی مدرسان خبره بدون هیچ محدودیتی نه از لحاظ داشتن مدرک و نه شرکت در آزمون و فقط بر اساس داشتن سوابق کاری مناسب و قابلیت انتقال مهارت و تجربه کافی در مدت کوتاهی جذب دانشگاه میشوند.
او می گوید: بدون مهارتها و آموزشهای مهارتی، امکان ورود نیروی انسانی به بازار کار میسر نیست؛ رابطه آموزشهای مهارتی با نگرش اشتغالزایی و کارآفرینی به توسعه اشتغال پایدار در جامعه و حل معضل بیکاری جوانان کمک خواهد کرد.
سرپرست دانشگاه علمیکاربردی استان زنجان گفت: کیفیت مراکز آموزشی برای ما حائز اهمیت است و به طور مداوم مراکز آموزشی را رصد میکنیم.
یوزباشی می گوید: در شش مرکز آموزش علمیکاربردی استان زنجان که اعم از مرکز آموزش علمیکاربردی مینو خرمدره، شهرداری صائینقلعه، خانه کارگر زنجان، فرماندهی نیروی انتظامی، همیاری شهرداریها و مرکز آموزش علمیکاربردی جهاددانشگاهی است در ۷۶ رشته و با ظرفیتی بالغ بر ۵۷۰۰ نفر امسال در شاخه کاردانی پذیرش خواهیم داشت که به نسبت سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشته است.
او گفت: بر مبنای نیازسنجی، نیازآفرینی و آمایش مهارتی توزیع مناسب رشتهها را در استان و شهرستان داشتهایم و بیش از ۵۲ رشته کاردانی به صورت تمدیدی، ۱۴رشته جدید و ۱۰ رشته نوظهور بوده که پیشبینی میکنیم استقبال خوبی از رشتههای نوظهور شود.
به گفته سرپرست دانشگاه جامع علمیکاربردی استان زنجان از تعداد ۷۲۰ مدرس تعداد ۲۴۳ نفر خانم و ۴۷۴ نفر آقا هستند، افزود: هماکنون هفت مرکز آموزش علمیکاربردی در استان فعال است که ۲۹۷۹ دانشجو در این مراکز تحصیل میکنند که ۴۵ درصد در کارشناسی و بقیه در کاردانی فارغالتحصیل شدهاند.